За безопасността на клиентите на денонощна аптека във Велико Търново беше използвана гумена настилка на входа на помещението, с което да се намали опасността от хлъзгане и по-сериозни инциденти. Използвана е гумена настилка с размери 2000х1000 мм, дебелина 10 мм, с основен черен цвят и 40 % съдържание на сиво-бели EPDM-частици.

прочети цялата статия >>

Използвана настилка:

1. Фитнес настилка, 2000х1000 мм, дебелина 6 мм, EPDM- частици в сив цвят 15 %

2. Еластична настилка, червена, 1000х1000 мм, дебелина 20 мм

прочети цялата статия >>

Нашият екип създаде детска площадка с гумена настилка, отговаряща на всички Европейски стандарти за безопасност при падане EN1177. Използвана е удъропоглъщаща настилка в зелен и червен цвят с размери 500х500х20мм, която намалява риска от падания от височина 0,60м.

прочети цялата статия >>

Използвана Вулканизирана настилка с размери 1800мм х 1200мм, дебелина 10 мм.

прочети цялата статия >>

FSB Кьолн 27. − 30 Октомври 2015 г.

Над 65 000 кв.м за нови перспективи: Висококачествено и ясно структурирани са представени трите теми на тазгодишното изложение в Кьолн/Германия за Свободно време, Спорт и Водни съоръжения (FSB). Повече от 650 представителя от около 45 държави впечатлиха с интелигентни концепции, насочващи технологии, най-модерен дизайн и материали.

прочети цялата статия >>

РИН БЪЛГАРИЯ осъществи проект към Природен парк Българка - гр. Габрово за детска площадка с интегрирана игра. Използвани са Ударопоглъщащи плочи 500х500х20 мм в цвят зелен и червен. За играта е използвана специална двукомпонентна боя в цвят жълт. Децата ще могат да се радват на площадка, осигуряваща им безопасност и комфорт.

прочети цялата статия >>

По проект за обезопасяване на детска площадка за игра в детска градина в гр. Габрово РИН БЪЛГАРИЯ използва "Ударопоглъщаща настилка", размер 500х500х20 мм в цвят червен с всички нужни сертификати, отговарящи на Европейските стандарти за безопасност, за да осигури максимален комфорт и защита на малчуганите при техните игри.

прочети цялата статия >>

За безопасността при паркиране и движение в подземен паркинг нашите клиенти се довериха на качествените ни продукти и професионалната работа на специалистите ни по монтаж. За целта беше използван продуктът "панелна плоскост в цвят черен, 1000х1000х11мм". За нуждите на клиента тази гума беше срязана в размер 1000х500мм.

прочети цялата статия >>

РИН БЪЛГАРИЯ ЕООД подкрепи Българската Федерация по конен спорт на Световните финали по прескачане на препятствия 2015 г. на конна база "Тракиец" - с.Житница/Пловдив в първия уикенд на месец юли, като предостави специална настилка за задължителния преглед на конете след скачането в паркура.

Прочети цялата статия >>

РИН БЪЛГАРИЯ ЕООД представи своите продукти на 27-29 юни 2015 г. на Световната купа по прескачане на препятствия на конна база "Ген. Крум Лекарски" - Божурище, София. На щанда на РИН БЪЛГАРИЯ клиентите можаха да се запознаят с богатата гама продукти, да зададат своите запитвания и на живо да видят материалите и качеството, с което са изработени гумените настилки, които РИН БЪЛГАРИЯ предлага ексклузивно на българския пазар.

Прочети цялата статия >>

ЗА НАС

Доверете ни се и ние

ще се погрижим да

получите най-доброто."

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС